MILKE INVESTMENT houdt zich bezig met de productie van grootformaat panelen en installaties die op individuele bestelling van investeerders zijn voorbereid.

MILKE-platen zijn gemaakt van GRC-glasvezelversterkte betontechnologie. Om de geprefabriceerde elementen te verkrijgen, gebruiken we twee productiemethoden: premix of spray.

De panelen zijn bedoeld voor gebruik als niet-structurele bekledingsmaterialen buiten gebouwen en binnenshuis.

  • Ze kenmerken zich onder meer door een lage wateropname en vorstbestendigheid, waardoor ze zich bewijzen in moeilijke weersomstandigheden.
  • Ze hebben een natuurlijke kleur die typisch is voor beton. Afhankelijk van het gepresenteerde project is het mogelijk om gepigmenteerde platen te produceren in verschillende tinten grijs, wit en gekleurd.
    Ons laboratorium heeft speciaal 461 kleurformules ontwikkeld voor samenwerking met architectenbureaus.
  • Platen kunnen het aangegeven oppervlak hebben: natuurlijk, met typische betonnen poriën, glad, geschuurd of weerspiegelt de structuur van de vorm.

In overeenstemming met de vereisten van een bepaalde investering, kunnen we ook objecten bouwen met bepaalde mechanische parameters, in overeenstemming met de normen voor architectonisch beton en de specificaties van de internationale vereniging van GRC-producenten. De plasticiteit van dit materiaal zorgt voor een breed spectrum van vormen, met verschillende mate van complexiteit – van buigen tot in kaart brengen. Met verschillende productievarianten is het ook mogelijk om individuele en unieke eigenschappen aan de elementen te geven. Het ongetwijfeld voordeel van GRC-beton is de mogelijkheid om dunnere en lichtere oplossingen te gebruiken dan aangeboden door producenten die klassieke methoden gebruiken.

  • Filter

    Filter

    Price