TEKT CONCRETE is een lijn van 3D tegels in 461 kleuren.

TEKT is de bevestiging van het uitganspunt dat architectonisch beton als industrieel product kan worden getransformeerd tot een luxe materiaal dat met succes kan worden toegepast in de moderne architectuur. In dit segment werken we met een groot aantal van Belgische en buitenlandse ontwerpers. Hierdoor zijn we constant bezig met het verrijken en uitbreiden van ons portfolio, terwijl we de mogelijkheid bieden om de wereld geweldige kunstwerken te laten zien.

Door de nieuwe, frisse en vooral andere kijk op de ruimte die ons omringt, ontdekken we steeds weer de wereld van design.

Elk van hen voegt zijn eigen ziel, emoties en talent toe aan zijn projecten. Dit vindt zijn afspiegeling in de door hen ontworpen betonstrips, elementen, blokken en details.

De driedimensionaliteit en ruimtelijkheid en de vele compositiemogelijkheden van de TEKT-elementen, zorgen voor bijzondere visuele effecten. Elk model is zodanig ontworpen dat zijn geometrie zoveel mogelijk plaatsingscombinaties biedt. Het spel van licht en schaduw van de betonnen oppervlakken benadrukt hun nobele textuur. Het geheel biedt ontwerpers een rijk palet om mee te werken en de mogelijkheid om ruimte te creëren op ontelbaar veel manieren. Aan de andere kant kan de ontvanger dit op uiteenlopende wijze interpreteren.

De TEKT-producten zijn geschikt voor interieur-en exterieurtoepassingen en architectonische elementen.