Royal Tulip Warschau Appartementen – Tremend Studio

We nodigen je uit op een buitengewone plek waar de ruimte is samengesteld als kenmerkende gerechten – harmonieuze combinaties gekruid met een beetje extravagantie. Na een jarenlange samenwerking moeten we eraan wennen dat elk project met studio Tremend een visueel feest oplevert, maar dat ze ons altijd ergens mee verrassen.

Deze keer bezochten we het restaurant in de Royal Tulip Warsaw Apartments, waar een belangrijk element van de ruimte de oude en nieuwe baksteen in natuurlijke kleur is.

De ontwerpers besloten ze op een ongebruikelijke manier verticaal te gebruiken en vroegen om een ​​extra batch in dubbele dikte. Eén die, mits op de juiste manier gerangschikt, de puzzel over de belangrijkste inspiratiebron oplost. Het is de moeite waard om vanuit een andere hoek naar de muur in de hoofdkamer te kijken en de sleutel tot het hele interieur te ontdekken.

De sterke vorm van baksteen staat in contrast met zachte meubelvormen, fluwelen bekleding en originele, delicate verlichting. De kleuren zijn ook fantastisch gecombineerd: warme baksteentinten en vloeren compenseren verschillende tinten groen, waaronder de natuurlijke in de vorm van plantencomposities. Mysterieuze reflecties vermenigvuldigd in scheidingswanden gemaakt van spiegels zorgen ervoor dat Royal Tulip Warsaw Apartments een Alice in Wonderland gevoel geeft – zowel op culinair gebied als op het gebied van interieurontwerp.

 

Royal Tulip Warschau Appartementen
Studio: Tremend
Locatie: Warschau, Grzybowska 49
Voltooiingsdatum: 2022
Sectie: MILKE Brick, MILKE Investments
Materiaal: oude baksteen + nieuwe baksteen, natuurlijke kleur

Producten

Oude Baksteen – Betonstrip

 

NIEUWE BAKSTEEN – BETONSTRIP