Ivory House – DWK Developer

De trefwoorden van dit project zijn DWK Developer, Ivory House, Kraków, Wola Justowska en een lang LONG-betonstrip van MILKE.

 

Ik zou daar willen wonen… Mooi… Mooi project… dit zijn slechts enkele reacties nadat foto’s van de laatste voltooide investering – Ivory House – online verschenen. Wij als MILKE zijn blij dat onze lange LONG-tegel zo’n interessante plek heeft gevonden om op gevels te verschijnen. Een goed gemaakte investering met sfeer. …en hoe kun je er niet over opscheppen…

“(…) De Residence is een eengezinswoning, waarvan het ontwerp en de omgeving de bewoners veel comfort en een rustige en besloten ruimte bieden. Het aanbod is met name gericht op de meest veeleisende klanten die op zoek zijn naar hoog comfort, kwaliteit en locatie. Mensen die schoonheid en moderne elegantie waarderen, die in het stadscentrum willen wonen, maar weg van de drukte.”

We zullen vanuit onszelf en in het onderwerp van onze tuin toevoegen dat het gebouw is gebouwd met materialen van de beste kwaliteit. Combinaties van toptechnologie met elementen uit de natuur: groen, hout, glas, staal en architectonisch beton. Dit laatste uit zich in onze LANGE geveltegels. Hier is het, net als al het andere bij MILKE, ontstaan ​​als resultaat van een brainstorm, een behoefte die ons bereikt dankzij de massa waardevolle contacten, het creatieproces dat soms online gebeurt en altijd … altijd dankzij megamensen die ” wil het heel graag”.

Ivoren huis
DWK-ontwikkelaar
Locatie: Krakau, Wola Justowska
Realisatie: 2022
Afdeling: MILKE Baksteen
Materiaal: LANG, rotswit – individuele tint

Product

LONG