Płyty betonowe GRC MILKE na elewacji budynku

KANTOORGEBOUW / OVO G. Architects

Vandaag kunnen we vol vertrouwen zeggen: er is weer een investering klaar. Kantoorgebouw aan ul. Decembrists in Częstochowa, met architectonisch beton GRC MILKE.

Bedankt aan Oskar Grąbczewski en het OVO Grąbczewscy Architecture-team.

 


Oskar Grąbczewski – OVO Grąbczewscy Architects

Oskar Grąbczewski

„Architectonisch beton is een van mijn favoriete materialen” – niet alleen vanwege een ontwerp- en gebruikswaarden, maar ook vanwege de vrijwel onbeperkte mogelijkheden om zijn artistieke expressie vorm te geven. Textuur, indelingen, kleuren, bedrukte of reliëfpatronen – het scala aan mogelijkheden is enorm. Natuurlijk kunnen we niet altijd massief, monolithisch beton gebruiken.

GRC / GFRC-architectonisch beton werkt zeer goed op gevels – de panelen zijn licht, eenvoudig te installeren, met de mogelijkheid van een individueel ontwerp van het geveloppervlak.

Door samen te werken met een goede aannemer en technoloog, kunnen we in de verleiding komen om effecten te vinden die moeilijk te bereiken zijn in een andere technologie, terwijl we de oprechtheid en expressiviteit behouden die zo kenmerkend zijn voor beton-architectuur. Onlangs hebben we een kantoorgebouw opgeleverd dat volledig van beton moest worden gemaakt – zowel het interieur als de buitengevels. Dankzij een succesvolle samenwerking met de fabrikant van betonnen gevelpanelen – Milke, hebben we een consistent effect van een uniforme, ruimtelijke betonconstructie bereikt. ”

Budynek Biurowy
Ontwerper: Oskar Grąbczewski z zespołem
Buro: OVO Grąbczewscy Architekci
Locatie: Częstochowa, ul. Dekabrystów
Datum realisatie: 2019
Afdeling: MILKE Inwestment
Materiaał: Architectonische  beton platen GRC MILKE