Decoroom / Private investering

35 m²  in industriële stijl. Een appartement in de wijk Mokotów in Warschau. De uitvoering van de interieurstudio Dekoroom laat zien dat ruimtes die bestemd zijn voor verhuur mooi, gezellig en functioneel kunnen zijn.

“(…) Gelegen in de omgeving van kantoorgebouwen en een levendige buurt, onderscheidt deze studio zich in het interieur, ingericht volgens een eenvoudig schema. Het doel van de eigenaar was om een ​​plek te creëren met karakter, energie en een beetje exentriek. ”

Aan de muur achter het salon en achter het bed in de slaapkamer hangt een wandbekleding van MILKE Oude baksteen. Onze Oude baksteen met het kleur past perfect in de sfeer van een studio-appartement.

“Bakstenen kunnen een interieur overweldigen als ze niet goed in balans zijn met andere interieurelementen en meubels. Neutrale kleuren in de vorm van wit en grijs en vrij eenvoudige meubels benadrukken het decoratieve karakter van de baksteen, die op zijn beurt verantwoordelijk is voor een groot deel van de industriële sfeer in het interieur. ”
VOLLEDIGE TEKST: DECOROOM – IDEE VOOR EEN KLEIN APPARTEMENT – STUDIO IN INDUSTRIËLE STIJL

Particuliere investering
Atelier: Decoroom
Ontwerper: Emilia Rusińska
Foto’s: Pion Horizontaal – interieurfotografie
Datum uitvoering: 2020
Afdeling:  MILKE Brick
Materiaal: Oude baksteen, kleur natural