Bieszczadzka Schuur

De Schuur in Bieszczady opende eindelijk de deur voor zijn gasten. Dit is een voorbeeld van een plek waar de eigenaren alles zelf hebben ontworpen en ingericht. Mevrouw Magda heeft onze Oude baksteen in verschillende versies aangebracht. Zowel wit als de natural kleur – met de originele optie van het “kettingpleister” -effect. Het bleek gezellig, modern en sfeervol tegelijk. Voor deze locatie midden in de bergen. De perfecte optie om uit te rusten.

Oude MILKE-baksteen en het effect van oude, geketende stenen die onder het gips vandaan zijn gehaald.

 

 

Bieszczadzka Schuur is een nieuwe plek die binnenkort zijn deuren zal openen voor zijn gasten. De bouwactie gaat door. Het geheel krijgt een klimaat en we bewonderen de eigenaren oprecht voor hun vastberadenheid. Vanaf het allereerste begin wilden ze een ‘oude, geketende baksteen’-sfeer op de muren creëren. Dus kozen ze onze Oude baksteen strips en kijk hoe ze met deze betonsrips omgaan.

Overigens kunnen we waarschijnlijk onthullen dat mevrouw Magda onze terugkerende klant is. We ontmoetten elkaar tijdens de uitvoering van de Loft in Ustrzyki, die je zeker op onze website hebt gezien. We twijfelen er dus niet aan dat de Bieszczadzka Schuur ook mooi zal zijn.

 

Ondertussen, dankzij de prachtige foto’s van Łukasz Widziszowski Fotografia, nodigen we je uit voor een reis naar het Bieszczady-gebergte.

  • Wie hier is geweest, weet dat het hier prachtig is.
  • Wie nog niet is geweest, zou al beter beginnen plannen – Bieszczadzka Stodoła