Biedronkahuis – Warschau, Wilanów

Project in uitvoering.

Sinds we zijn gaan samenwerken aan de gevel van het vandaag gepresenteerde project, is K2 niet langer geassocieerd met de Karakoram, maar is het begonnen… met Wilanów. Hier, op een moderne eengezinswoning, gaat de lange LONG RAW tegel, in een op maat gemaakte kleur, in première.

De kleur kreeg het symbool K2.

Het kan gezegd worden dat we bij het maken ervan nieuwe hoogten hebben bereikt – in termen van kleur, omdat het een interessante taak was om een ​​tint te bereiken die perfect de neutrale, “stenen sfeer” weerspiegelt. We hebben de perfecte mix van warme en koele tinten verkregen, die werd goedgekeurd door investeerders en die vandaag trots in de zon ligt op de gevel in het hart van de oude stadstuin.

Het heterogene, licht glinsterende oppervlak wordt aangevuld met contrasterende materialen – grafietplaatpanelen en gladde, gebroken witte pleister, die, handelend volgens het contrastprincipe, het enorme volume optisch verdelen en er dynamiek aan toevoegen.

Op het uiteindelijke effect moeten we nog even wachten, maar we kunnen nu al zien dat LONG RAW een album is waarmee je pieken kunt overwinnen. Architectuur.

 

Eengezinswoning
Locatie: Warschau, ul. Biedronki
Opleverdatum: geplande opleverdatum 2023
Afdeling: MILKE Baksteen
Materiaal: LONG RAW, kleur K2

Product

 

LONG RAW