MILKE INVESTMENT houdt zich bezig met de productie van grootformaat panelen en installaties die op individuele bestelling van investeerders zijn voorbereid.

MILKE-platen zijn gemaakt van GRC-glasvezelversterkte betontechnologie. Om de geprefabriceerde elementen te verkrijgen, gebruiken we twee productiemethoden: premix of spray.

De panelen zijn bedoeld voor gebruik als niet-structurele bekledingsmaterialen buiten gebouwen en binnenshuis.

Ze kenmerken zich onder andere door een lage waterabsorptie en vorstbestendigheid, zodat ze geschikt zijn voor extreme weersomstandigheden. Ze hebben de typische natuurlijke betonkleur. Afhankelijk van het gepresenteerde ontwerp is het mogelijk om gepigmenteerde platen in verschillende grijstinten en witte en gekleurde platen te produceren.

 

Ons laboratorium heeft voor de samenwerking met architectenbureaus en ontwerpers 461 kleurrecepten ontwikkeld.

De platen kunnen het gewenste oppervlak hebben: natuurlijk met de poriën die typerend zijn voor beton, glad, gezandstraald of een weerspiegeling van de vormstructuur.

Als een bepaald project dit vereist, kunnen we ook objecten uitvoeren met specifieke mechanische parameters, in overeenstemming met de normen voor architectonisch beton en de specificaties van de internationale vereniging van GRC-producenten. De plasticiteit van dit materiaal maakt een breed scala aan vormen mogelijk, in uiteenlopende mate van gecompliceerdheid – van gebogen tot het namaken van een model. Door toepassing van verschillende productievarianten kunnen de elementen ook individuele en unieke eigenschappen meegeven. Het onbetwiste voordeel van GRC-beton is de mogelijkheid om dunnere en lichtere oplossingen te gebruiken dan producenten die klassieke methoden toepassen.